Hipotecar
diners o temps?

Breu guia de serveis hipotecaris
de MGO immobiliària

Toca començar un tràmit gens fàcil i poc agradable: aconseguir una hipoteca que us permeti adquirir l’habitatge que heu escollit. Les vostres energies i il·lusions no haurien de veure’s afectades per la hipoteca, però malauradament no sempre és així i aquesta operació comporta un desgast que pot ser evitat de forma molt més còmoda del què us penseu.

Així, doncs, permeteu fer-vos una sèrie de reflexions que de ben segur us estalviaran molt de temps, paciència i sobretot diners. El primer exercici que cal que feu és no identificar la vostra hipoteca en vectors tòpics com són l’interès que pagareu o els anys que trigareu a eixugar-la. Comencem!

01.Quin valor té
el vostre temps?

MGO gestiona moltes hipoteques anualment, i tracta amb la major part de les entitats bancàries amb qui hi ha establert una relació de confiança i proximitat que li permet tenir unes condicions molt més avantatjoses, que desgraciadament no estan a l’abast del públic general.

Així, doncs, a part de la proximitat i les condicions MGO us proporciona un valor, potser encara més important: l’estalvi del vostre preuat temps. Visitar entitat per entitat, negociar amb cadascuna d’elles, recopilar i comparar totes les opcions és un volum de temps que MGO us permet estalviar-vos.

02.Escollir bé no és
qüestió de sort

Si en algun moment de la vostra vida caldrà ser extremadament curós amb tots els passos i processos, sense dubte serà aquest. El món de les entitats financeres tendeix a ser força críptic vist des de fora. Detalls, clàusules, lletra petita... mil i un detalls que poden tenir conseqüències molt directes en les nostres vides i per extensió, butxaques.

No volem que firmeu res sense estar-ne completament segurs, l’equip de MGO us explicarà tots i cadascun dels punts a tenir en compte perquè tingueu tota la informació de manera clara i entenedora.

Firmar una hipoteca no es fa cada dia, i poder-ho fer amb la profunda sensació de control i coneixement de tots els passos que s’han recorregut us donarà una plaent sensació de seguretat, impagable en aquests moments de canvis globals.

Un trajecte
controlat i plàcid

Fase 1

acord amb mgo

Després que MGO us hagi exposat el conjunt de serveis de gestió hipotecària, MGO començarà a realitzar, de manera totalment gratuïta, la vostra simulació hipotecària.

Fase 2

estudi de viabilitat

MGO es posarà en contacte amb totes les entitats bancàries al seu abast (la majoria que hi ha al mercat) per a exposar la vostra operació immobiliària i començar la negociació de les millors condicions possibles per a vosaltres.

Fase 3

verificació documental

MGO recopilarà, contrastarà i perfilarà tota la documentació a presentar a l’entitat per tal d’optimitzar i agilitzar el procés el màxim possible.

Fase 4

visites a entitats

MGO us acompanyarà a l’entitat escollida per a presentar-vos i començar el procés hipotecari.

03.La transparència com a fet
de valor màxim

MGO té una màxima que és: un client satisfet porta un altre client per a satisfer... aquest efecte dominó és el que fa que encadenem una operació rere l’altre sense presses i amb una escrupolositat màxima. El món hipotecari és tan tècnic i té tanta rumorologia popular al seu entorn que de vegades és difícil distingir què és un mite o que és una certesa.

Els anys d’experiència ens han fet acumular coneixements, contactes i dreceres molt útils en la recerca de les condicions més avantatjoses per als vostres interessos i objectius, que, fet i fet són i seran sempre els mateixos: la vostra felicitat.

Cercador