Qui som?

Som MGO d'Osona, una empresa de Vic que et facilita el procés de trobar l'immoble que desitges, amb la major garantia i tranquil·litat i amb un assessorament continuat i personalitat.

Van néixer l'any 2009 amb l'objectiu de ser un referent en el tracte amb les persones, per això tenim el nostre propi model que ens permet oferir-te les millors propietats de la comarca.

Desplaça

Ens agrada dir que som persones al servei de persones, ja que sabem que comprar, vendre o llogar un habitatge és una de les decisions més importants en la trajectòria vital d’una persona. Per això, la nostra finalitat és que aquesta experiència sigui agradable, fàcil, ràpida, entenedora i sobretot transparent per tu, posant en cada pas del camí tot el nostre esforç i coneixement. Per aconseguir-ho, contem amb un equip format pels millors professionals.

El nostre equip

Per aconseguir els nostres objectius contem amb un equip format pels millors professionals:

Valentí Prat

Gerent
| 651 990 225

Dolors Grau

Comptabilitat
| 656 706 992

Valentí Prat

Comercial
| 696 340 277

Núria Ramírez

Comercial
| 650 734 396

Gemma Serra

Comercial
| 628 548 061

Maica Salvans

Comercial
| 646 456 847

Creiem en la imatge

Tal com diuen "una imatge val més que mil paraules" i a MGO ho creiem. Per això, la imatge és un dels nostres serveis més cuidats. Utilitzem càmeres professionals que ens permeten capturar i mostrar al comprador una història i una il·lusió per visitar el teu habitatge que no podríem aconseguir amb les paraules.

Els nostres valors

Experiència

Fa més de 10 anys que actuem en el sector immobiliari, ajudant així a famílies a vendre, llogar i comprar la seva casa.

Agilitat

El nostre equip està format per professionals del sector, cosa que ens permet actuar ràpidament qualsevol dels casos per satisfer les necessitats específiques de cada client.

Innovació

Ens definim com innovadors, ja que adaptem totes les noves tecnologies del mercat al nostre sector per oferir el millor servei.

Eficàcia

L'eficàcia lligada a l'agilitat ens permet oferir un servei 100% personalitzat a cada client.

Compromís

El compromís ens permet crear un vincle únic amb els nostres clients.

Seguretat

Gràcies a la nostra experiència podem oferir solucions ràpides i eficaces en cada cas.

Precisió

El teu immoble mereix el millor comprador.

Constància

Superem els obstacles que puguem trobar en el nostre dia a dia i en cada cas amb fermesa i seguretat.

Empatía

Som persones al servei de persones. L'empatia és un valor bàsic a la nostra feina, sense ella no podríem connectar amb el client per tenir una relació única.

Cercador