Desplaça

Terreny en venda en Les Masies de Roda — Les Masies de Roda

95.000 €

Ref.
008096
M2
404.23
Hab.
0
WC
0

Descobreix aquest solar urbà situat a la parcel·la n°17 del Carrer Ibers, a la zona de L' Esquerda de Roda de Ter.
Amb una extensió de 404m2, aquest terreny ofereix el lloc perfecte per a la construcció d'una vivenda unifamiliar aïllada, on podràs donar vida als teus somnis arquitectònics.

Projecte de Vivenda Unifamiliar: Aquest solar té la possibilitat de construïr una casa independent amb una edificabilitat de 282,96m2, amb un ús de planta baixa de parcel·la de 161,69m2. Imagina totes les possibilitats que ofereix aquest espai .

Entorn Privilegiat: Gaudeix de vistes excepcionals al riu Ter i el Collsacabra, creant un entorn tranquil i serè que convida a la relaxació i al benestar.

Serveis Complets: Tots els serveis estan disponibles a peu de solar, incloent aigua, gas, electricitat, telèfon i clavegueram. A més, la urbanització està totalment finalitzada, amb accés asfaltat i voreres.

Apta per Edificar: Aquest solar està llest per a construir de forma immediata, complint amb tots els requisits necessaris per sol·licitar la llicència d'obres.

¡No Deixis Passar Aquesta Oportunitat Única!

#somMGO

Característiques

Certificació energètica
Befreit

Sol·licita’ns informació

Has trobat el que buscaves? Necessites més informació? No ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres trucant-nos al telèfon 938 866 165 o bé a través del següent formulari:

Cercador