Desplaça

Duplex en venda en Centre Històric — Vic

222.300 €

Ref.
PR9-008
M2
89
Hab.
2
WC
1

Una de les coses que més m'agrada de Vic són els pisos que amaguen les façanes originals, com els de les Adoberies. A vegades trobem tresors com aquest dúplex amb unes precioses vistes a la Muralla Pere III.

Aquest immoble està situat a la zona del Portalet que, actualment, s'ha transformat en zona de vianants, com a part d'una transformació que se li vol donar a aquesta part de la Ciutat de Vic.

El dúplex forma part de la planta baixa i consta de 2 habitacions. També, té assessor privat el qual s'accedeix amb la mateixa clau que el de l'habitatge.

En la rehabilitació s'han conservat elements originals de l'habitatge com les bigues de fusta (que s'han reforçat per entrar en la normativa vigent), els maons i lloses dels forjats i la volta catalana de la planta 0, entre d'altres. Que combinats amb un estil modern i actual que envolta l'habitatge fan que aquest dúplex sigui únic.

Si vols més informació o vols fer-ne una visita, no dubtis a trucar-nos!

#SomMGO

Característiques

Certificació energètica
Verfügbar
Calefacció
Gas Natural
Carpinteria Exterior
Fusta
Carpinteria Interior
Lacada blanca

Sol·licita’ns informació

Has trobat el que buscaves? Necessites més informació? No ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres trucant-nos al telèfon 938 866 165 o bé a través del següent formulari:

Cercador