Desplaça

Finca en venda en Ripoll — Ripoll

1.500.000 €

Ref.
09091E
M2
1300
Hab.
12
WC
3

Finca de 385 hectàrees en la que hi ha tres masies per a reformar, totes elles amb paller propi i una d'elles amb capella. 1.300 metres quadrats construïts i 1.250 d'útils. Unes terres on es fusionen els camps agraris amb els boscos forestals. Amb grans espais per ramaderia.

Imagina treure el cap per una finestra enorme d'una masia, respirar aire pur a qualsevol hora del dia. Les masies com aquestes són tres tresors molt difícils de trobar. Propietats que normalment acostumen a quedar-se dins de la família. Fins que apareix l'oportunitat de fer-se'n amb una, reformar-la al teu gust i formar part de la seva història.

Una finca amb tres masies d'aquelles que, si hi muntes establiments, segurament tindrà les indicacions pròpies a les carreteres per trobar-la. Una finca amb masies que tenen una gran personalitat i nom propi.

#SomMGO

Característiques

Certificació energètica
Befreit

Sol·licita’ns informació

Has trobat el que buscaves? Necessites més informació? No ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres trucant-nos al telèfon 938 866 165 o bé a través del següent formulari:

Cercador